Ydelser

Flishugning

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med flishugning. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Flishugning for skovejere, private, grundejerforeninger, kommuner m.fl.

L.K. Service kan klare alt indenfor skovarbejde, herunder også flishugning, både for private og for skove. Næsten alle træer kan bruges til flis, så længe træet ikke er råddent, eller for dårligt til flisproduktion, dette kan fjernes eller neddeles på stedet. Derfor får du leveret træflis, der har høj brændværdi, når du vælger L.K. Service som din samarbejdspartner og leverandør af flis.

Flishugning

L.K. Service tilbyder flishugning til skovejere, private, grundejerforeninger, kommuner m.fl. Vi kan tilbyde flishugning i forbindelse med træfældning og topkapning, så du får en samlet løsning samt oprydning. Flishugning kan nemlig også være en måde at få ryddet op på efter fældning, hvor vi efterfølgende vil hugge træerne og grenene til flis.

L.K. Service står klar med vejledning og rådgivning, når det kommer til flishugning. Vi kan hjælpe med at give dig den bedste løsning på flishugning, så de rigtige maskiner benyttes.

En miljøvenlig løsning

Når flisen anvendes på varmeværker, er det en mere co2-neutralproduktion, da der ikke bruges gas og kul. Da der kommer større og større efterspørgsel på miljøvenlige løsninger, er det en fordel at udnytte så meget af træet og grenene som muligt.

Vi kan stolt nævne, at flere faste kunder, private og institutioner, som ønsker billigere og mere miljørigtig løsning.

Vi tilbyder en totalløsning

Vores egen kranbetjente flishugger kan tage stammer op til 40 cm., og hvis det er en større opgave, kan vi trække på vores professionelle samarbejdspartnere. De har større flishuggere, der kan klare stammer op til 90 cm. Det gør, at du som kunde kan få en totalløsning hos L.K. Service uden, at det bliver dyrere for dig.

Få et godt tilbud på flishugning

Du kan ringe til os på mobil: 40 32 53 50, så kan vi give dig et godt tilbud på flishugning og flis.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.