Ydelser

Grenknusning

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med grenknusning. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Grenknusning

Oplever du uønsket vækst eller en sammenfiltret busk? Så er grenknusning løsningen for dig og din have. Med grenknusning kan vi fjerne besværlige og uønsket vækst. L.K. Service har mere end 30 års erfaring i branchen, herunder grenknusning. Som kunde hos os får du professionel grenknusning og kratrydning på hele Sjælland.

Vi knuser stort og småt

Vi knuser både stort og småt – og efterfølgende kører vi gerne haveaffaldet væk, så du ikke skal stå med oprydningen alene. Vi står også gerne klar med rådgivning og vejledning om naturpleje, vedligeholdelse og genplantning.

Vi kan hjælpe med grenknusning af træer, buske, grene og stubbe ned til jordhøjde ved brug af en stor traktor. Denne type opgave kræver god plads, så arbejdet kan blive udført ordentligt og med den rette maskine, der kan klare rødderne.

Hvorfor grenknusning?

Formålet ved grenknusning er at knuse og hermed fjerne, hvad der er på området af uønsket vækst, men det kan også være oprydning efter større træfældning.

Grenknusning kan nemlig også benyttes, hvis du ønsker at rydde et større område med henblik på at lave nye stier eller lignende. Grenknuseren kan også bruges til at rydde en tilgroet grund, som skal gøres byggemoden.

I alle tilfælde er L.K. Service klar med vores ekspertise og maskiner, så du kan få knust den uønskede vækst.

Bortkørsel af affald

Som en del af vores service tilbyder vi at hente grene og haveaffald, som du har liggende, og køre dem væk for dig – for når du vælger L.K. Service som din samarbejdspartner, gør vi det nemt for dig!

Vores virksomhed er beliggende i Gørlev, hvilket gør det nemt for os at komme rundt i lokalområdet, men der er heller ikke langt til motorvejen. Vi kører rundt på hele Sjælland for at hjælpe kunder med grenknusning og andre spændende opgaver.

Kontakt os i dag på mobil 40 32 53 50 og få en god pris på grenknusning, hvad enten det er en større eller mindre opgave.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.