Om LK Service

L.K. Service – den rette assistance til den rette opgave – bygger på over 30 års erfaring

L.K. Service er et privatejet skoventreprenørfirma, der har over 30 års erfaring i branchen. Leif Abkjær Kristensen startede som enkeltmandsvirksomhed, men i dag ejes virksomheden af Leif og hans kone Dorte. Gennem tiden har de fået opbygget en solid kundekreds på Sjælland og har faste professionelle samarbejdspartnere, som L.K Service samarbejder med ved større opgaver, som kan bidrage med ekspertise og maskiner.

Mange års erfaring med træfældning

Leif Abkjær Kristensen har over 30 års erfaring i branchen, hvilket gør ham til en mand med stor ekspertise. Han blev i sin tid oplært af en meget erfaren skovfoged, som har givet Leif en bred viden om skovarbejde, træfældning m.m. Leif har fortsat en stærkt samarbejdet med flere professionelle skovfoged.

Skovarbejde, hvad enten det omhandler den private have eller skoven, kan være et hårdt, tungt og komplekst arbejde. Derfor er assistance fra L.K. Service medvirkende til, at arbejdet bliver udført professionelt, ordentligt og effektivt. Som en del af vores service tager vi altid hensyn til den omkringliggende beplantning eller beboelse.

Stor ekspertise

Skal træet fældes eller beskæres, så stiller vi det rette udstyr til rådighed for opgaven, så der er mindst mulige risici og oprydning efterfølgende. Skal der ryddes større eller mindre skovarealer, så har L.K. Service adgang til de rette skovmaskiner, der både kan fjerne skoven over og under jorden, så arealet er klar til eksempelvis nyplantning.

Hos L.K. Service har vi særligt specialiseret os i fældning af vanskelige og farlige træer, som enten topkappes eller fældes med vores lastbil med fældekran. Dette er den nemmeste, sikreste og billigste løsning, hvor vi samtidig undgår at beskadige de omkringliggende huse eller øvrige beplantning. Som en del af vores service har vi vores egen lastbil med fældekran, hvilket gør, at vi kan klare de lidt sværere opgaver.

Faste samarbejdspartnere.

L.K. Service har en fast gruppe af professionelle samarbejdspartnere, der dækker alle opgaver, og som er udvalgt på baggrund af deres kompetencer, erfaring, viden og gode service – som matcher vores værdier. Vi er ikke længere væk end telefonen og giver gerne et kig og et uforpligtende tilbud på din opgave. Som kunde hos L.K. Service bliver du ikke skuffet! Hos os er en aftale en aftale !

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på telefon: 58 85 60 53, mobil: 40 32 53 50 eller skriv til os via formularen.