Ydelser

Rodfræsning

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med rodfræsning. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Rodfræsning

Det kan være besværligt at fjerne stubbe efter træfældning - og det er her L.K. Service kommer ind i billedet. Vi tilbyder rodfræsning og fjernelse af alle slags stubbe og rødder nemt og bekvemt. Rodfræsning er fjernelse af rødder og stubbe med brugen af maskiner. Vi har både store og små maskiner, som kan komme til i den lille have eller rydde større områder. Rodfræsning er en billig og let måde at fjerne stubbe og rødder på.

Rodfræsning i have

Skal du have fjernet stubbe eller rødder fra buske, træer eller krater, så skal du kontakte L.K. Service. Vi udfører professionel rodfræsning med lille rodfræser. Denne arbejdsmetode bruger vi ved hus og i haver, eller steder hvor pladsen er trang.

En lille rodfræser kan uden problemer tage stubben, som står tilbage, når man har fældet et træ i haven. Den overskydende træflis kan vi tage med – ellers kan vi vejlede dig i, hvordan du kan bruge træflisen i dine bede.

Rodfræsning traktor

Rodfræsning af større områder foregår med en større maskine som nemt og effektivt kan fjerne stubbe og rødder på større arealer. Denne arbejdsmetode kræver god plads, ellers kan vi ikke komme til med vores maskine.
Ved rodfræsning med traktor kan vi foretage fodfræsning af arealer til minus 20 cm. under jordoverfladen. Vi sørger altid for at efterlade jorden fin og pæn bagefter og står til rådighed med gode råd og vejledning til, hvordan du kan genplante og vedligeholde jorden.

Efter rodfræsning i have og med traktor kan hullet jævnes med jorden, hvilket giver det pæneste resultat.

Ring gerne til os på mobil: 40 32 53 50, så kommer vi gerne med et godt tilbud på din rodfræsningsopgave.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.