Ydelser

Rydning af arealer

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med rydning af arealer. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Rydning af arealer

Når du skal have ryddet arealer, er L.K. Service din professionelle samarbejdspartner. Vi kan manuelt eller maskinelt udføre rydning af tilgroede og besværlige arealer, så du får en byggemoden grund eller fin, brugbar landbrugsjord.

Hvorfor rydde arealer?

Står du med en tilgroet grund f.eks. en byggegrund, som du gerne vil gøre byggemoden og ønsker, at grunden bliver fuldstændig ryddet, så skal du kontakte L.K. Service. Vi har mange års erfaring med rydning af arealer, så du kan få en byggemoden grund.

L.K. Service – Vi er klar til alle former for rydning af arealer

Vi kommer ud til dig med vores maskiner, som både kan grenknuse og rodfræse, så grunden bliver anvendelig. Efterfølgende vil vi gerne rådgive dig om, hvordan du plejer og vedligeholder grunden.

Vi kan også rydde arealer, hvis du har en mark, hvor der er nogle træer, der er blevet for gamle.

Hvordan foregår rydning af større arealer?

Med vores egen lastbil med fældekran kan vi klare selv de mest vanskelige træer, da vi kan fælde træer uden at ødelægge den omkringliggende beplantning. L.K. Service ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn til det omkringliggende område. Derfor kommer vi altid ud til dig og undersøger om, det er muligt at komme til med lastbilen. Hvis dit hus står meget tæt på bebyggelse, har vi mulighed for at pille træet ned i mindre dele.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 40 32 53 50, så kan vi tale nærmere om den konkrete arbejdsopgave – og om hvorvidt det er muligt med enten træfældning eller kranfældning.

Stor ekspertise og erfaring

Vi har mange års erfaring med rydning af arealer på hele Sjælland, både i forhold til juletræskulturer, frugtplantager, byggegrunde og arealer som skal ryddes og genplantes.

Kontakt os og få et godt tilbud

Du er mere end velkommen til at ringe til os, så kan vi tale nærmere om den konkrete opgave og hermed finde frem til den bedste løsning til rydning af arealer.

Kontakt os i dag på mobil: 40 32 53 50. Du kan også sende os en e-mail, hvori du beskriver opgaven og behovet for rydning af arealer, grenknusning eller rodfræsning. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.