Ydelser

Salg af flis

Er du gået fra brug af olie og kul til forbrænding af flis? Så lad L.K. Service være din faste leverandør af flis. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Salg af flis til biobrændsel og afdækning

Vi har både grov-, fin- og pilleflis, så hvis det er biobrændsel du har brug for er vi de rette. Vi fremstiller selv, sælger og leverer flis til kunder. Den flis vi sælger stammer fra egne tidligere træfældninger og beskæringer af træer. Derfor kan vi stå inde for det træflis, vi sælger til vores kunder, da vi selv har været med til at fælde eller beskære træerne, flishugge og tørre flisen, så det er klar til brug. Vi sælger og leverer træflis til varmeværker, efterskoler og private husejere.

En miljørigtig løsning

Flis er en vigtig ressource for varmeværker. Når træet bliver anvendt til flis, bidrager vi til en mere co2-neutralproduktion, da flis erstatter gas eller olie. Det er derfor en mere miljøvenlig og økonomisk løsning, når du vælger at bruge flis i stedet for gas eller olie, eller for den sags skylde også træpiller. Denne form for biobrændsel er der stor efterspørgsel på, da det er grøn energi. Hermed er du med til at mindske udledningen af fossile brændstoffer, som øger drivhuseffekten.

Flis til afdækning

Flis til afdækning – i stedet for sprøjtemidler. Flis er et godt produkt at anvende i haven i stedet for sprøjtemidler. Flisen giver et både smukt og ukrudtsbekæmpende dække i haven, hvad enten det er under hækken eller i rosenbedet. Vi kan leverer flis i flere forskellige størrelse, som man ønsker som kunde.

Kontakt os på mobil 40 32 53 50 eller mobil 23 95 60 53, hvis du ønsker at høre mere om priserne på flis og levering.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.