Ydelser

Træfældning på Sjælland

Læs hvordan vi kan hjælpe dig med træfældning på Sjælland og omegn. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Du er også velkommen til at se vores video, hvor du kan se os i aktion.

transparent
Afspil video

Træfældning på Sjælland

Træfældning på Sjælland - Begynder dine træer at udgøre en risiko ved stormvejr, og dermed skal fældes eller beskæres, så kan L.K. Service hjælpe dig.

Topkapning

Topkapning – manuelt eller med lift. En træfældning kan også foregå ved topkapning af træet. Denne arbejdsmetode benytter vi, når der ikke er plads til at fælde træet, eller hvis der er brug for beskæring af træet. Det er et risikofyldt arbejde, så lad L.K. Service om denne opgave, da vi har den nødvendige viden og udstyr til at udføre opgaven sikkert og professionelt.

Det kan være nødvendigt at beskære træet, hvis der er sygdomsramte grene, da vi på denne måde kan mindske angrebet. Det kan også være, at du ønsker mere lys til din have, planter og blomster, og her kan løsningen også være at beskære træet.

L.K. Service udfører professionel topkapning og beskæring. Vi vejleder og rådgiver gerne om udseende, sygdomme m.m., da vi har mere end 30 års erfaring i branchen.

Kranfældning

Med vores egen lastbil med fældekran kan vi klare selv de mest vanskelige træer, da vi kan fælde træer sikkert og skånsomt. Derfor kommer vi altid ud til dig og undersøger om, det er muligt at komme til med lastbilen. Hvis dit træ står meget tæt på bebyggelse, har vi mulighed for at pille træet ned i mindre dele.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på mobil: 40 32 53 50, eller mobil 23 95 60 53 så kan vi tale nærmere om den konkrete arbejdsopgave – og om hvorvidt det er muligt med enten kranfældning.

Hvis denne metode ikke kan anvendes, tilbydes Topkapning, eller manuel fældning.

Uanset valgte fældningsmetode, kan hel eller delvis oprydning efter fældning indgå i tilbuddet, alt efter kundens ønsker.

Se vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om L.K. Service og vores ekspertise, samt hvordan vi kan løse lige netop din opgave, så kontakt os på  40 32 53 50 eller 23 95 60 53 eller skriv til os via formularen.